Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

1η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία - Θεσσαλονίκη 27 Ιουνίου 2008


Έξω από τα ρούχα τους βγαίνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στην 1η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην 'άσεμνη' έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στα αυτοκίνητα και στην ρύπανση που δημιουργούν»

Με το ποδήλατο συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος μη εκπέμποντας ρύπους. Ασκούμαστε καταπολεμώντας την καθιστική ζωή, έχουμε βαρεθεί το καυσαέριο, τις κόρνες, τα νεύρα και τον χαμένο χρόνο σε ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων και στο κυνήγι αναζήτησης στάθμευσης. Κάνουμε καλό στην τσέπη μας και απεξαρτόμαστε από την αλόγιστη χρήση του πετρελαίου.

Οι ποδηλάτες μέσα από την πρωτότυπη διαμαρτυρίας τους ζητούν την κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομων, ευνοϊκές ρυθμίσεις στον Κ.Ο.Κ για την διευκόλυνση κυκλοφορίας του ποδηλάτου, δημιουργία Δημοτικών σταθμών ενοικίασης ποδηλάτων σε όλη την πόλη, δημιουργία ειδικών σημείων στάθμευσης ποδηλάτων και ειδικό βαγόνι μεταφοράς ποδηλατών στο ΜΕΤΡΟ.

Όσοι γυμνοί προσέλθετε και δηλώστε συμμετοχή στο http://www.worldnakedbikeride.gr/ ή στο Facebook Group οπού μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και τον τόπο συγκέντρωσης, στον οποίο θα συγκεντρωθούν οι ποδηλάτες για να γνωριστούν, να βαφτούν, να «ντυθούν» και να διακοσμήσουν τα ποδήλατα τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.