Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Ποδηλατάδα στη Γέρα

Ο “Παγγεραγωτικός” Πολιτιστικός Σύλλογος ξεκινά το φετινό καλοκαίρι τις εκδηλώσεις του με την παλλεσβιακής εμβέλειας Ποδηλατάδα, με σκοπό να προσφέρει κίνητρα για περισσότερη υγεία αλλά και επαφή με το φυσικό περιβάλλον, τις ομορφιές της Γέρας και του κόλπου της. Παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε την ασφαλή οδήγηση με ποδήλατο και εφαρμογή των κανόνων της κυκλοφοριακής αγωγής.

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην ποδηλατάδα μαζί με τα παιδιά σας, για να πετύχουμε στους στόχους μας περισσότερο.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008 και ώρα 6.00 μ.μ. θα γίνει η εκκίνηση από τον Ανεμόμυλο, στο Πέραμα και θα καλύψουμε μία διαδρομή 18 χλμ. μέσα από τα χωριά της Γέρας και θα τερματίσουμε πάλι στον Ανεμόμυλο. Η διαδρομή περιλαμβάνει άσφαλτο και χώμα.

Έχουν παρθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν γραπτώς την “Δήλωση Συμμετοχής” τους μία ώρα πριν την εκκίνηση στην γραμματεία της ποδηλατάδας στον Ανεμόμυλο.

Μετά το τέλος της ποδηλατάδας οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα και θα γίνει κλήρωση ενός ποδηλάτου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Ποδηλατάδα στη Γέρα” (Προκήρυξη, Διαδρομή, Δελτίο Συμμετοχής, Χρήσιμες οδηγίες κ.ά.) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.pageragotikos.gr

Σας επισυνάπτουμε και τη διαδρομή των ποδηλάτων στην περιοχή της Γέρας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του “Παγγεραγωτικού” Πολιτιστικού συλλόγου Γέρας κ. Γιώργο Ζορμπά (694 4145 611)

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ, η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου


1 σχόλιο:

ioanna είπε...

Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σας και για τη δράση σας στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης.
Είναι ευχάριστο που το ποδήλατο έχει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πρωτοβουλία Πολιτών "Στην Κόρινθο με Ποδήλατο"
www.podilatada.gr